Nieuw

Uit de Egeïsche Zee in olijfolie

Een klein en uniek visje, vers, op z’n geheel en nauwelijks gezouten. Een eenvoudige, maar heerlijke delicatesse. Met of zonder pikante twist.

Anchois à l'huile d'olive - boite ouverte
In olijfolie Anchois à l'huile d'olive - boite ouverte

Verse ansjovis uit de Egeïsche Zee

In olijfolie
In olijfolie Anchois à l'huile d'olive - boite ouverte

Verse ansjovis uit de Egeïsche Zee

In pikante olijfolie

Wanneer we bij Imperial de netten uitgooien langs de Griekse kusten, in de warme wateren van de Noord-Egeïsche Zee, vissen we, in beperkte hoeveelheid, naar kleine fijne visjes, zonder schubben, heerlijk zacht, waar geen enkele andere vis aan kan tippen. Klaargemaakt op z’n geheel, als sardines, gebakken in de oven en daarna gesteriliseerd en ondergedompeld in olijfolie, veranderen ze in de gezouten ansjovis, gepekeld of gemarineerd, zoals we ze allemaal kennen.

Verkrijgbaar in verpakking van 100 g en in 2 variëteiten: in olijfolie of in pikante olijfolie.