Het beste wat de zee biedt ®

Onze heerlijke visvangst

Dankzij onze uiterst strenge selectie, bieden wij jou de verste en lekkerste natuurlijke producten aan.

Onze originele producten

Ondertussen bestaat er meer dan conserven alleen. Daarom gaat IMPERIAL mee met zijn tijd en met jouw wensen. Wij bieden je een gevarieerd gamma aan producten aan. Perfect voor een lunch on the go, een last-minute aperitief, een onverwacht dinertje …

 • Viseieren

  Viseieren

  Lompviseieren zijn niet volledig hetzelfde als kaviaar. Toch is er niets beter dan deze kleine parels. Afkomstig uit koud, puur, Ijslands kristalwater geven ze je aperitief dat glamoureuze tintje.

  Meer over dit product

onze recepten

Ontdek onze gemakkelijke en creatieve ideeën, en geniet van alle smaken uit het IMPERIAL gamma.

Imperial waakt over de natuur

Wij engageren ons voor duurzame en respectvolle visserij. Dat bewijzen enkele verschillende internationale labels.

 • U kunt het label Marine Stewardship Council (MSC) terugvinden op de meeste van onze producten. Dit label garandeert een duurzame visvangst tegen de overbevissing en respecteert de maritieme ecosystemen.

  www.msc.org
 • Het label Friend of the Sea (FOS)

  www.friendofthesea.org
 • Het Dolphin-Safe symbool, terug te vinden op onze productverpakkingen, getuigt van onze boycott tegen schadelijke visvangst van beschermde diersoorten, zoals de dolfijn.

 • IMPERIAL wil het huishoudelijk verpakkingsafval helpen te verminderen en steunt daarom het Fost Plus-project. Zij ondersteunt de inzameling, de verwerking en de recyclage van verpakkingsafval.

  www.fostplus.be