Extra info over het recept
- Type gerecht : Een heerlijk voorgerecht
- Aantal personen : 4
- Download recept
Ingrediënten
- 250g IMPERIAL makreelfilets in eigen nat
- 4 plakken gegrilde aubergines (eventueel kant-en-klaar)
- een klein vlootje gedroogde tomaten in olijfolie
- 1 handvol rucola
- Vinaigrette:
- 2 e. l. balsamico azijn
- 2 e. l. olijfolie
- 1 geperst of gehakt teentje knoflook
- zout, peper
Bereiding
- Bereidt de vinaigrette in een kom en voeg als laatste de knoflook toe.
- Gril de aubergine plakken op een gietijzeren plaat en snij ze in de lengte doormidden.
- Schik de makreelfilets met enkele op reepjes gesneden gedroogde tomaten op de aubergineplak.
- Rol ze op en steek ze vast met een prikkertje.
- Schik de rolletjes op de borden en omring ze met rucola.
- Overgiet met de vinaigrette.