onze recepten

Ontdek onze gemakkelijke en creatieve ideeën, en geniet van alle smaken uit het IMPERIAL gamma.

Cannelloni met tonijn en tomaat

Een verrukkelijke maaltijd

‹ Terug naar het overzicht

Extra info over het recept

  • Bereiding : 30 min.
  • Bereidingstijd : 30 min.
  • Type gerecht : Een verrukkelijke maaltijd
  • Aantal personen : 4
  • Download recept

Ingrediënten

  • 400 g cannelloni om te vullen

  • 300 g wilde tonijn in eigen nat IMPERIAL
  • 2 blikken tomatenblokjes (2 x 400 g)
  • 2 soeplepels tomatenconcentraat
  • 2 medium uien
  • 100 g geraspte parmezaan
  • 100 g geraspte emmental
  • 150 ml droge witte wijn
  • 300 ml groentebouillon
  • Olijfolie
  • 6 ontpitte en in rondjes gesneden zwarte olijven
  • Tijm-laurier-zout-gemalen peper

Bereiding

  1. Pel en hak de ui. Laat de tonijn uitlekken en ga er even met de vork door.

  2. Verwarm de olie in een kookpot. Laat de ui 4 à 5 min stoven. Voeg de tonijn toe en laat nogmaals 5 min stoven. Overgiet met de witte wijn. Laat de wijn verdampen en voeg de tomatenblokjes en het tomatenconcentraat toe. Roer alles goed door. Voeg zout, peper, tijm en laurier toe. Overgiet met de bouillon. Laat 1 uur met deksel stoven op een zacht vuur zodat de smaken zich kunnen mengen.

  3. Kook de cannelloni al dente in een grote hoeveelheid gezouten water. Laat schrikken en uitlekken op een theedoek.

  4. Verwarm de oven voor op 210°C.

  5. Vul de cannelloni met de vulling. Schik ze in een geboterde ovenschaal en bestrooi ze met de geraspte emmental en parmezaan. Versier met de rondjes zwarte olijven.

  6. Gratineer in de oven gedurende 15 min en dien op. Smakelijk.

Ontdek de tonijn van IMPERIAL

De meest geappreciërde vis heeft ook heel wat kwaliteiten

  • Tonijn Yellowfin In Eigen Nat

    Tonijn Yellowfin In Eigen Nat

    De mooiste stukjes zijn lekker zacht en lekker rozig. De perfecte basis voor simpele of gewaagde bereidingen.

    Meer over dit product
  • Tonijn Yellowfin In Olijfolie

    Tonijn Yellowfin In Olijfolie

    Zin in iets lekker eenvoudigs? Geniet van onze selectief uitgekozen stukken tonijn in olijfolie. Die zijn groot, stevig en compact.

    Meer over dit product
  • Witte Tonijn In Olijfolie

    Witte Tonijn In Olijfolie

    Van een zeer verfijnde kwaliteit! Overheerlijk wit vlees, voorzichtig geweekt in olijfolie.

    Meer over dit product
  • Tonijn met Ui in Zoetzure Saus

    Tonijn met Ui in Zoetzure Saus

    Heel gezond, maar ook heel lekker dankzij zijn originele recept. Een klein hongertje? Dan hebben wij de perfecte, kant-en-klare hap voor je!

    Meer over dit product
  • Tonijn Dieet Yellowfin In Eigen Nat

    Tonijn Dieet Yellowfin In Eigen Nat

    Deze tonijn bevat 65% minder natrium dan de andere tonijnconserven. Ideaal voor zij die hun zoutinname wat in de gaten moeten houden.

    Meer over dit product
  • Ventresca Tonijnfilets Yellowfin

    Ventresca Tonijnfilets Yellowfin

    Deze dunne plakjes tonijn zijn (raar maar waar) het neusje van de zalm, het beste van het beste van Yellowfin.

    Meer over dit product
  • Tonijn gevangen met de lijn in extra vierge BIO-olijfolie

    Tonijn gevangen met de lijn in extra vierge BIO-olijfolie

    Skipjack tonijn (oorspronkelijke naam: katsuwonus pelamis) is een tonijnsoort die zich gemakkelijk voortplant. Het is een niet-bedreigde soort. Verrijkt met extra vierge olijfolie, de eerste koude persing die voortkomt uit de biologische landbouw.

    Meer over dit product
  • GROOKTE TONIJN OP ECHT BEUKENHOUT

    GROOKTE TONIJN OP ECHT BEUKENHOUT

    De skipjack-tonijn MSC wordt op een traditionele en trage manier gerookt, met echt beukenhout en zonder dat er tijdens het rookproces nieuw hout wordt toegevoegd. Er wordt beukenhout gebruikt omdat zijn lichte essence de tonijn een zachte en delicaat houtachtige gerookte smaak geeft.

    Meer over dit product

Beschikbaar in verpakking van :

Gemiddelde voedingswaarde /100gr

Ingrediënten

Allergenen