Extra info over het recept
- Bereiding : 20 min.
- Bereidingstijd : 35 min.
- Type gerecht : Een verrukkelijke maaltijd
- Aantal personen : 6
- Download recept
Ingrediënten
- 30 conchiglionis
- 60 cl tomatencoulis
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 1 sjalot
- 400 g tonijn in eigen nat IMPERIAL
- 200 g verse kaas
- olijfolie
- peper en zout
Bereiding
- Kook de conchiglionis in ruim kokend water met zout gedurende de tijd die op de verpakking staat aangegeven op de verpakking. Spoel af in koud water en laat zorgvuldig uitlekken
- Pel en snipper de knoflook en ui. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en voeg de knoflook en ui toe. ui. Laat 3 minuten kenden en voeg dan de tomatencoulis, zout en peper toe. Laat 20 minuten sudderen op een laag vuur.
- Laat ondertussen de tonijn uitlekken. Pel en snipper de sjalot. Prak de tonijn in een kom met een vork. Voeg vervolgens de verse kaas, sjalot, 1 el olijfolie, zout en peper toe. Meng grof.
- Vul de conchiglionis met het mengsel.
- Verwarm de oven voor op 150°C (gasstand 5).
- Verdeel de tomatensaus over individuele gratinschalen, schik er 5 conchiglionis op en plaats 15 minuten in de oven.
- Serveer onmiddellijk.
“Vervang de tonijn au naturel door Imperial Beechwood Smoked Tuna.”