onze recepten

Ontdek onze gemakkelijke en creatieve ideeën, en geniet van alle smaken uit het IMPERIAL gamma.

Conchiglionis met tonijn en roomkaas

Een verrukkelijke maaltijd

‹ Terug naar het overzicht

Extra info over het recept

  • Bereiding : 20 min.
  • Bereidingstijd : 35 min.
  • Type gerecht : Een verrukkelijke maaltijd
  • Aantal personen : 6
  • Download recept

Ingrediënten

  • 30 conchiglionis
  • 60 cl tomatencoulis
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 sjalot
  • 400 g tonijn in eigen nat IMPERIAL
  • 200 g verse kaas
  • olijfolie
  • peper en zout

Bereiding

  1. Kook de conchiglionis in ruim kokend water met zout gedurende de tijd die op de verpakking staat aangegeven op de verpakking. Spoel af in koud water en laat zorgvuldig uitlekken
  2. Pel en snipper de knoflook en ui. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en voeg de knoflook en ui toe. ui. Laat 3 minuten kenden en voeg dan de tomatencoulis, zout en peper toe. Laat 20 minuten sudderen op een laag vuur.
  3. Laat ondertussen de tonijn uitlekken. Pel en snipper de sjalot. Prak de tonijn in een kom met een vork. Voeg vervolgens de verse kaas, sjalot, 1 el olijfolie, zout en peper toe. Meng grof.
  4. Vul de conchiglionis met het mengsel.
  5. Verwarm de oven voor op 150°C (gasstand 5).
  6. Verdeel de tomatensaus over individuele gratinschalen, schik er 5 conchiglionis op en plaats 15 minuten in de oven.
  7. Serveer onmiddellijk.

“Vervang de tonijn au naturel door Imperial Beechwood Smoked Tuna.”

Ontdek de tonijn van IMPERIAL

De meest geappreciërde vis heeft ook heel wat kwaliteiten

  • Tonijn Yellowfin In Eigen Nat

    Tonijn Yellowfin In Eigen Nat

    De mooiste stukjes zijn lekker zacht en lekker rozig. De perfecte basis voor simpele of gewaagde bereidingen.

    Meer over dit product
  • Tonijn Yellowfin In Olijfolie

    Tonijn Yellowfin In Olijfolie

    Zin in iets lekker eenvoudigs? Geniet van onze selectief uitgekozen stukken tonijn in olijfolie. Die zijn groot, stevig en compact.

    Meer over dit product
  • Witte Tonijn In Olijfolie

    Witte Tonijn In Olijfolie

    Van een zeer verfijnde kwaliteit! Overheerlijk wit vlees, voorzichtig geweekt in olijfolie.

    Meer over dit product
  • Tonijn met Ui in Zoetzure Saus

    Tonijn met Ui in Zoetzure Saus

    Heel gezond, maar ook heel lekker dankzij zijn originele recept. Een klein hongertje? Dan hebben wij de perfecte, kant-en-klare hap voor je!

    Meer over dit product
  • Tonijn Dieet Yellowfin In Eigen Nat

    Tonijn Dieet Yellowfin In Eigen Nat

    Deze tonijn bevat 65% minder natrium dan de andere tonijnconserven. Ideaal voor zij die hun zoutinname wat in de gaten moeten houden.

    Meer over dit product
  • Ventresca Tonijnfilets Yellowfin

    Ventresca Tonijnfilets Yellowfin

    Deze dunne plakjes tonijn zijn (raar maar waar) het neusje van de zalm, het beste van het beste van Yellowfin.

    Meer over dit product
  • Tonijn gevangen met de lijn in extra vierge BIO-olijfolie

    Tonijn gevangen met de lijn in extra vierge BIO-olijfolie

    Skipjack tonijn (oorspronkelijke naam: katsuwonus pelamis) is een tonijnsoort die zich gemakkelijk voortplant. Het is een niet-bedreigde soort. Verrijkt met extra vierge olijfolie, de eerste koude persing die voortkomt uit de biologische landbouw.

    Meer over dit product
  • GROOKTE TONIJN OP ECHT BEUKENHOUT

    GROOKTE TONIJN OP ECHT BEUKENHOUT

    De skipjack-tonijn MSC wordt op een traditionele en trage manier gerookt, met echt beukenhout en zonder dat er tijdens het rookproces nieuw hout wordt toegevoegd. Er wordt beukenhout gebruikt omdat zijn lichte essence de tonijn een zachte en delicaat houtachtige gerookte smaak geeft.

    Meer over dit product

Beschikbaar in verpakking van :

Gemiddelde voedingswaarde /100gr

Ingrediënten

Allergenen