Extra info over het recept
- Type gerecht : Een heerlijk voorgerecht
- Aantal personen : 2
- Download recept
Ingrediënten
- 190g IMPERIAL Fancy Queen krab
- 2 e. l. olijfolie
- fleur de sel
- Auberginekaviaar:
- 1 fijngesneden ui en knoflookteentje
- 1 rode paprika
- 1 aubergine
- 1 courget in blokjes gesneden
- 1 t. l. zachte kerrie
- 1 t. l. komijnpoeder
- peper, zout
Bereiding
- Meng de fijngesneden ui en knoflook met de kruiden en bak zachtjes in de olijfolie.
- Voeg de blokjes groenten toe en laat zacht garen tot een zachte massa.
- Afwerken met peper en zout.
- Strooi wat kerrie poeder op de rand van de bordjes en schik de lauwe auberginekaviaar langwerpig in het midden.
- Leg hierop de krab, de poten aan de bovenkant.
- Lepel hierop nog wat auberginekaviaar en dien op met fleur de sel.
“Serveer met een lange toast van boerenbrood. Werk af met enkele blaadjes verse koriander.”