onze recepten

Ontdek onze gemakkelijke en creatieve ideeën, en geniet van alle smaken uit het IMPERIAL gamma.

Gemarineerde ansjovis op een sneetje brood

Een feestelijk aperitiefhapje

‹ Terug naar het overzicht

Extra info over het recept

Ingrediënten

  • IMPERIAL gemarineerde ansjovis met olie
  • zachte kaas (in sneetjes)
  • 1 dikke snede brood
  • 1 eetlepel pijnboompitten
  • Balsamicocrème
  • rode en gele kerstomaten
  • peterselie
  • eetbare bloemen (paars en roze)
  • 1 koffielepel piment d’espelette
  • uiringetjes

Bereiding

  1. Een rechthoek snijden uit de snede brood, er een laag kaas en ten slotte enkele uitgelekte ansjovisjes op leggen.
  2. Versieren met bloemen, stukjes kerstomaat, peterselie, enkele uiringen en pijnboompitten.

“Het bord versieren met piment d'espelette en een streepje balsamicocrème.”