Extra info over het recept
- Type gerecht : Een heerlijk voorgerecht
- Aantal personen : 2
- Download recept
Ingrediënten
- 210g IMPERIAL King Krab
- 1 appel (Granny Smith)
- 1 roze pompelmoes
- 1 kleine fijngehakt rode ui
- 2 blaadjes munt
- balsamicosiroop
- Vinaigrette:
- 2 e. l. arachideolie
- 1 t. l. wijnazijn,
- 1 t. l. zachte kerrie
- zout, peper
Bereiding
- Bereidt de vinaigrette: Schil de appel, pel de pompelmoes en snij in kleine blokjes.
- Meng met de vinaigrette en zet 1 uur in de koelkast.
- Laat de marinade uitlekken en bewaar het sap.
- Schik de gemarineerde vruchten in een cirkelvorm op de bordjes en druk lichtjes aan.
- Schik hierop het krabvlees en leg daarop de poten.
- Lepel het sap van de marinade op de krab en leg een muntblaadje en een reepje rode ui bovenop.
- Spuit enkele druppels balsamicosiroop rondom op de bordjes en serveer dadelijk.
“Vervang de arachideolie door Argaanolie. Vervang de pompelmoes door mango.”