Extra info over het recept
- Bereiding : 10 min.
- Bereidingstijd : 10 min.
- Type gerecht : Een verrukkelijke maaltijd
- Aantal personen : 4
- Download recept
Ingrediënten
- 1 doos Roze-garnalen IMPERIAL
- 600 g verse spinazie
- 2 rode uien
- 3 teentjes knoflook
- 2 soeplepels olie
- 3 koffielepels komijnpoeder
- 2 koffielepels korianderpoeder
- 1 koffielepel kurkumapoeder
- 1 koffielepel gemberpoeder
- 50 cl kokosmelk
- 50 cl water
- zout
- cayennepeper
Bereiding
- Spoel de spinazie.
- Snipper de ui en de knoflook fijn.
- Laat de ui en de knoflook gedurende 3 minuten op matig vuur stoven.
- Voeg alle kruiden toe, meng goed en voeg de kokosmelk en het water toe.
- Laat 10 min sudderen en voeg de spinazie toe. Meng goed en laat nog 3 min stoven.
- Voeg naar smaak zout en cayennepeper toe.
- Voeg vlak voor het serveren enkele garnalen toe.
“U kunt deze soep met wat volle rijst eten of mixen om een spinazievelouté te krijgen. ”