onze recepten

Ontdek onze gemakkelijke en creatieve ideeën, en geniet van alle smaken uit het IMPERIAL gamma.

Soep met spinazie, kokosmelk en garnalen

Een verrukkelijke maaltijd

‹ Terug naar het overzicht

Extra info over het recept

  • Bereiding : 10 min.
  • Bereidingstijd : 10 min.
  • Type gerecht : Een verrukkelijke maaltijd
  • Aantal personen : 4
  • Download recept

Ingrediënten

  • 1 doos Roze-garnalen IMPERIAL
  • 600 g verse spinazie
  • 2 rode uien
  • 3 teentjes knoflook
  • 2 soeplepels olie
  • 3 koffielepels komijnpoeder
  • 2 koffielepels korianderpoeder
  • 1 koffielepel kurkumapoeder
  • 1 koffielepel gemberpoeder
  • 50 cl kokosmelk
  • 50 cl water
  • zout
  • cayennepeper

Bereiding

  1. Spoel de spinazie.
  2. Snipper de ui en de knoflook fijn.
  3. Laat de ui en de knoflook gedurende 3 minuten op matig vuur stoven.
  4. Voeg alle kruiden toe, meng goed en voeg de kokosmelk en het water toe.
  5. Laat 10 min sudderen en voeg de spinazie toe. Meng goed en laat nog 3 min stoven.
  6. Voeg naar smaak zout en cayennepeper toe.
  7. Voeg vlak voor het serveren enkele garnalen toe.

“U kunt deze soep met wat volle rijst eten of mixen om een spinazievelouté te krijgen. ”

Garnalen

Gracieuse, kleine kreeftjes

  • Tiny Garnalen

    Tiny Garnalen

    Varieer je dagelijkse lunch eens met onze kleine roze garnalen. Een onmisbaar element, altijd bij de hand.

    Meer over dit product

Beschikbaar in verpakking van :

Gemiddelde voedingswaarde /100gr

Ingrediënten

Allergenen