Extra info over het recept
- Bereiding : 15 min.
- Type gerecht : Een heerlijk voorgerecht
- Aantal personen : 1
- Download recept
Ingrediënten
- 100 g IMPERIAL krab (Queen , Stille oceaan of Extra)
- Olijfolie
- 1 avocado
- 1 sjalot
- Sap van een limoen
- 1 potje zwarte lompeieren 100g
- Zeezout en versgemalen peper
- Bieslook voor de afwerking
Bereiding
Recept van één van onze liefhebbers Sabine Baecke
- Pel de sjalot, snij deze fijn.
- Verkruimel de krab.
- Snij de avocado in twee en snij het vruchtvlees in kleine stukjes en meng dit in een kom met sjalot en het sap van een limoen.
- Meng in een andere kom de krab met olijfolie, peper en zout.
- Dressering bord: plaats een ronde uitsteker in het midden van het bord (of een uitgesneden krabdoos), begin met een laagje krab dan met een laagje avocado en werk af met een laagje zwarte lompviseieren. Garneer met fijngesneden bieslook.