onze recepten

Ontdek onze gemakkelijke en creatieve ideeën, en geniet van alle smaken uit het IMPERIAL gamma.

Toast met kabeljauwlever en alfalfa

Een heerlijk voorgerecht

‹ Terug naar het overzicht

Extra info over het recept

  • Bereiding : 10 min.
  • Bereidingstijd : 5 min.
  • Type gerecht : Een heerlijk voorgerecht
  • Aantal personen : 4
  • Download recept

Ingrediënten

  • 4 sneden boerenbrood ca. 200 g kabeljauwlever
  • in eigen nat en olie, blik
  • 1 teentje knoflook
  • olijfolie, om overheen te druppelen
  • zout
  • peper, van de molen
  • 1 - 2 handvol alfalfa, afgespoeld

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op de grillstand. Rooster de sneden brood even onder de hete grill.

  2. Laat de kabeljauwlever uitlekken en halveer de stukken of hak ze grof. Pel het teentje knoflook en halveer het.

  3. Haal het brood uit de oven, wrijf het teentje knofloof eroverheen en druppel een beetje olijfolie over de sneden.

  4. Verdeel de kabeljauwlever over de warme toast, kruid lichtjes met zout en peper, bestrooi met de alfalfa en serveer.

Kabeljauwlever

Ongekende kwaliteit

  • Kabeljauwlever

    Kabeljauwlever

    Het is echt lekker … Nee, meer dan dat, het is overheerlijk! Dat beloven we je. Verfijnd, vers, zacht, verrassend, smakelijk, … Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Probeer het zelf maar eens! Je zult versteld staan.

    Meer over dit product

Beschikbaar in verpakking van :

Gemiddelde voedingswaarde /100gr

Ingrediënten

Allergenen