Extra info over het recept
- Bereiding : 10 min.
- Bereidingstijd : 5 min.
- Type gerecht : Een heerlijk voorgerecht
- Aantal personen : 4
- Download recept
Ingrediënten
- 4 sneden boerenbrood ca. 200 g kabeljauwlever
- in eigen nat en olie, blik
- 1 teentje knoflook
- olijfolie, om overheen te druppelen
- zout
- peper, van de molen
- 1 - 2 handvol alfalfa, afgespoeld
Bereiding
-
Verwarm de oven voor op de grillstand. Rooster de sneden brood even onder de hete grill.
-
Laat de kabeljauwlever uitlekken en halveer de stukken of hak ze grof. Pel het teentje knoflook en halveer het.
-
Haal het brood uit de oven, wrijf het teentje knofloof eroverheen en druppel een beetje olijfolie over de sneden.
-
Verdeel de kabeljauwlever over de warme toast, kruid lichtjes met zout en peper, bestrooi met de alfalfa en serveer.