onze recepten

Ontdek onze gemakkelijke en creatieve ideeën, en geniet van alle smaken uit het IMPERIAL gamma.

Toast met Lompviseieren en kwartel eitjes

Een feestelijk aperitiefhapje

‹ Terug naar het overzicht

Extra info over het recept

  • Bereiding : 10 min.
  • Bereidingstijd : 3 min.
  • Type gerecht : Een feestelijk aperitiefhapje
  • Download recept

Ingrediënten

  • 1 “Pumpernickel” broodje
  • 100g zwarte lompiviseieren IMPERIAL
  • Verse kaas
  • Bieslook
  • 200g gerookte zalm
  • Kwarteleitjes

Bereiding

  1. Kook de kwartel eitjes hard en laat ze afkoelen.
  2. Snij de Pumpernickel in vierkante porties van 3/3 cm.
  3. Bestrijk ze met de verse kaas en bestrooi met fijngesneden bieslook.
  4. Voeg een plakje gerookte zalm toe, een gehalveerd kwartel eitje en 1 koffielepel lompviseieren.
  5. Garneer met een beetje dille.

“Vervang de Pumpernickel door een ander broodsoort of toast.”