onze recepten

Ontdek onze gemakkelijke en creatieve ideeën, en geniet van alle smaken uit het IMPERIAL gamma.

Verrines met lompviseieren en ricotta

Een feestelijk aperitiefhapje

‹ Terug naar het overzicht

Extra info over het recept

  • Bereiding : 5 min.
  • Type gerecht : Een feestelijk aperitiefhapje
  • Download recept

Ingrediënten

  • 1 x 50g zwarte lompviseieren IMPERIAL
  • 1 x 50g rode lompviseieren IMPERIAL
  • 250g verse ricotta
  • 2 sneden gerookte zalm
  • bieslook
  • 3 e.l. olijfolie met citroensmaak
  • Peper van de molen

Bereiding

  1. Vul de glaasjes in laagjes met ricotta en de viseieren
  2. Afsluiten met ricotte en een stukje zalm.
  3. Garneer met de bieslook.
  4. Koud serveren.

“dreseer het op toastjes Besprenkel met een beetje olijfolie met citroensmaak”

Beschikbaar in verpakking van :

Gemiddelde voedingswaarde /100gr

Ingrediënten

Allergenen