Extra info over het recept
- Bereiding : 15 min.
- Type gerecht : Een heerlijk voorgerecht
- Aantal personen : 4
- Download recept
Ingrediënten
- 2 blikken IMPERIAL Tonijn in eigen nat 300g
- 1 bos radijzen
- 1 bos lente ui
- 1 bussel koriander
- 1 s.l. mayonaise
- 1 s.l. mosterd
- 4 s.l. plattekaas
- Een scheutje citroen
- Zout
- Peper van de molen
Bereiding
- Snij de radijzen in kleine stukjes en hak de koriander en de lente ui fijn.
- Laat de Imperial Tonijn uitlekken en schik de stukken tonijn in een slakom.
- Voeg de gesneden groenten en de kruiden en meng alles goed.
- Overgiet met een mengsel van mayonaise, mosterd, plattekaas en een scheutje citroen.
- Meng voorzichtig het geheel.
- Koel bewaren tot consumptie.
“deze salade mag als slaatje gegeten worden of als garnituur op een broodje, gegrild boerenbrood of op een ovenbroodje met sesam.”