Extra info over het recept
- Bereiding : 10 min.
- Type gerecht : Een heerlijk voorgerecht
- Aantal personen : 2
- Download recept
Ingrediënten
- 200g bulgur voorgekookt
- 1 blik IMPERIAL Roze zalm Extra Fancy Pink
- Erwten
- Enkele radijzen
- Kerstomaten
- Enkele jonge scheuten
- Vinaigrette: olijfolie en citroen
- Dille (facultatief)
- Zout en peper van de molen
Bereiding
- Giet de inhoud van het blik IMPERIAL zalm af. Hou op de kant.
- Kook de bulgur zoals op de verpakking vermeldt staat en dresseer het in een slakom.
- Verbrokkel de uitgelekte zalm erover.
- Snij de radijzen in dunne sneetjes, strooi de erwtjes erover en de in twee gesneden kerstomaten.
- Sluit af met enkele jonge scheuten.
“Breng op smaak met een vinaigrette dat bestaat uit 2/3 olijfolie en 1/3 citroensap. Garneer naar smaak met een paar takjes dille.”