Extra info over het recept
- Type gerecht : Een verrukkelijke maaltijd
- Aantal personen : 2
- Download recept
Ingrediënten
- 418g wilde zalm Extra Fancy Pink of rode zalm van IMPERIAL
- 3 rode paprika’s
- 1 e. l. gehakte peterselie
- 1 citroen en de geraspte schil ervan
- 2 e. l. olijfolie
- 1 e. l. gespoelde en uitgelekte kappers in zout
- 75g geitenkaas in grove stukken
- 18 zwarte olijven
- 6 gehalveerde kerstomaten
- zout, peper
Bereiding
- Lek de zalm uit, ontvel en ontgraat, en laat in grote stukken.
- De grill voorverwarmen .
- Leg de gehalveerde paprika’s onder de grill met de binnenkant naar boven.
- Laat 7 à 8 minuten bakken.
- Meng de peterselie, de citroenschil en het citroensap, de olijfolie en de kappers.
- Voeg peper en zout toe.
- Vul de gegrilde paprika’s met stukken zalm, de geitenkaas, de kerstomaten en de olijven.
- Zet weer 2 à 3 minuten onder de gril.
- Opdienen met de saus.
“Laat de steeltjes aan de paprika’s voor een mooie presentatie.”