onze recepten

Ontdek onze gemakkelijke en creatieve ideeën, en geniet van alle smaken uit het IMPERIAL gamma.

Kabeljauwlever met carpaccio van avocado

Een heerlijk voorgerecht

‹ Terug naar het overzicht

Extra info over het recept

  • Type gerecht : Een heerlijk voorgerecht
  • Aantal personen : 4
  • Download recept

Ingrediënten

  • 2 avocado’s
  • 240g IMPERIAL kalbeljauwlever
  • 1 rode paprika in blokjes gesneden
  • 4 verkruimelde noten, sap van 1 citroen
  • Vinaigrette:
  • 1 e. l. notenolie
  • 1 e. l. olijfolie
  • 1 t. l. balsamico azijn
  • zout, peper [/one_half]

Bereiding

  1. Pel de avocado’s, snij ze in de lengte door, en haal de pit eruit.
  2. Snij fijne plakjes, leg ze in een waaier op de bordjes en overgiet met een beetje citroensap.
  3. Leg de stukjes schelvislever in het midden.
  4. Strooi over het geheel de blokjes paprika en de stukjes noot en sprenkel daarover de vinaigrette.
  5. Peper van de molen.

“Werk af met beetje “fleur de sel” juist voor het opdienen. Vervang de paprika door tomaatblokjes.”

Kabeljauwlever

Ongekende kwaliteit

  • Kabeljauwlever

    Kabeljauwlever

    Het is echt lekker … Nee, meer dan dat, het is overheerlijk! Dat beloven we je. Verfijnd, vers, zacht, verrassend, smakelijk, … Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Probeer het zelf maar eens! Je zult versteld staan.

    Meer over dit product

Beschikbaar in verpakking van :

Gemiddelde voedingswaarde /100gr

Ingrediënten

Allergenen