Extra info over het recept
- Type gerecht : Een heerlijk voorgerecht
- Aantal personen : 4
- Download recept
Ingrediënten
- 2 avocado’s
- 240g IMPERIAL kalbeljauwlever
- 1 rode paprika in blokjes gesneden
- 4 verkruimelde noten, sap van 1 citroen
- Vinaigrette:
- 1 e. l. notenolie
- 1 e. l. olijfolie
- 1 t. l. balsamico azijn
- zout, peper [/one_half]
Bereiding
- Pel de avocado’s, snij ze in de lengte door, en haal de pit eruit.
- Snij fijne plakjes, leg ze in een waaier op de bordjes en overgiet met een beetje citroensap.
- Leg de stukjes schelvislever in het midden.
- Strooi over het geheel de blokjes paprika en de stukjes noot en sprenkel daarover de vinaigrette.
- Peper van de molen.
“Werk af met beetje “fleur de sel” juist voor het opdienen. Vervang de paprika door tomaatblokjes.”