onze recepten

Ontdek onze gemakkelijke en creatieve ideeën, en geniet van alle smaken uit het IMPERIAL gamma.

Pastéis de bacalhau in een nieuw jasje met Imperial kabeljauwlever

Een feestelijk aperitiefhapje

‹ Terug naar het overzicht

Extra info over het recept

  • Bereiding : 20 min.
  • Bereidingstijd : 50 min.
  • Type gerecht : Een feestelijk aperitiefhapje
  • Download recept

Ingrediënten

  • 400 g IMPERIAL Kabeljauwlever
  • 400 g aardappelen
  • 3 eieren
  • 1 ajuin
  • 1 bosje peterselie
  • 1 snufje zoutpeper
  • olie om te frituren

Bereiding

  1. Kook de geschilde aardappelen in kokend water.
  2. Maak het deeg : pureer de aardappelen en voeg de gehakte peterselie, gehakte ui, losgeklopte eieren, peper, zout en Imperial kabeljauwlever toe. Bewerk het mengsel tot een homogeen massa. Als de massa te compact is, voeg dan een beetje kokende melk toe.
  3. Verhit een scheut olie in een pan en draai quenelles ven het mengsel en bak ze tot ze goudbruin zijn. Plaats ze op absorberend papier.
  4. Geniet ervan als aperitief of als voorgerecht met een slaatje of zelfs tijdens een picknick. Deze Pasteis kunnen ook de volgende dag koud gegeten worden.

“Als begeleiding bij uw voorgerecht past de frisse en heerlijke Porto Tonico perfect bij de pasteis de bacalhau. Eet smakelijk!”

Kabeljauwlever

Ongekende kwaliteit

  • Kabeljauwlever

    Kabeljauwlever

    Het is echt lekker … Nee, meer dan dat, het is overheerlijk! Dat beloven we je. Verfijnd, vers, zacht, verrassend, smakelijk, … Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Probeer het zelf maar eens! Je zult versteld staan.

    Meer over dit product

Beschikbaar in verpakking van :

Gemiddelde voedingswaarde /100gr

Ingrediënten

Allergenen