Extra info over het recept
- Bereiding : 15 min.
- Bereidingstijd : 20 min.
- Type gerecht : Een heerlijk voorgerecht
- Aantal personen : 1
- Download recept
Ingrediënten
- 1 blik IMPERIAL rode wilde Zalm 213g (of roze)
- 1 rol bladerdeeg
- 1 courgette, honing
- 50g verse geitenkaas
- paprika kruiden of kruiden naar keuze
- pijnboompitten.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Terwijl de oven voorverwarmt begint u met het bereiden van de ingrediënten. Schil de courgette en snijd ze in dunne schijfjes.
- Neem een vel bakpapier en teken er een cirkel met honing op.
- Verdeel vervolgens de schijfjes courgette en de kleine stukjes IMPERIAL zalm op de honing.
- Wikkel het geheel met bladerdeeg.
- Plaats het taartje in de voorverwarmde oven op 200°C en bak gedurende 20 minuten.
- Voeg na het bakken verse geitenkaas, kruiden en pijnboompitten toe aan het taartje.
- Geniet tenslotte van je heerlijke taartje!
“Zorg ervoor dat je de courgette schilt en in dunne plakjes snijdt. Hierdoor wordt een gelijkmatige bereiding mogelijk en wordt voorkomen dat de courgette knapperig blijft in het taartje.”