onze recepten

Ontdek onze gemakkelijke en creatieve ideeën, en geniet van alle smaken uit het IMPERIAL gamma.

Tartare terre et mer

Een verrukkelijke maaltijd

‹ Terug naar het overzicht

Extra info over het recept

Ingrediënten

  • 1 eigeel per persoon
  • zout
  • peper
  • mosterd
  • zonnebloemolie
  • ketchup
  • Engelse saus
  • 1 eetlepel IMPERIAL ansjovispasta
  • kappertjes
  • peterselie
  • verse ui
  • zuiver rundsgehakt

Bereiding

  1. De eigelen in een kom mengen met zout, peper, mosterd en het geheel opkloppen met zonnebloemolie.

  2. Ketchup, IMPERIAL ansjovispasta, Engelse saus, kappertjes, peterselie en verse fijngehakte uitjes toevoegen.

  3. De saus mengen met het rundsgehakt.

“Serveren met frietjes en een slaatje.”

Ontdek de ansjovis van IMPERIAL

De kleine smaakmaker die het verschil maakt

  • Ansjovis Gerolde reepjes met Kappertjes

    Ansjovis Gerolde reepjes met Kappertjes

    Je zou gek zijn om deze zorgvuldig uitgekozen reepjes enkel als decoratie te gebruiken. Lekker en overheerlijk. Ook om zo op te eten.

    Meer over dit product
  • Ansjovis Reepjes in olijfolie

    Ansjovis Reepjes in olijfolie

    De enige echte engraulis encrasicolus (dat is zijn volledige naam, die hoef je niet te onthouden, tenzij je houdt van wist-je-datjes/tenzij je een fervent quizzer bent!), olijfolie en niet meer dan dat!

    Meer over dit product
  • Ansjovispasta

    Ansjovispasta

    Superhandig om al je bereidingen mooi af te werken met deze verslavende, gezouten smaak in tubevorm.

    Meer over dit product
  • Verse ansjovis uit de Egeïsche Zee - in pikante olijfolie

    Verse ansjovis uit de Egeïsche Zee - in pikante olijfolie

    Deze ansjovis heeft helemaal niets meer te maken met de gezouten ansjovis. Ze is vers, op z’n geheel klaargemaakt zoals sardines, zacht en zonder schubben, gebakken in de oven en daarna verpakt in een mooi doosje waar een pikante olijfolie op hem wacht

    Meer over dit product

Beschikbaar in verpakking van :

Gemiddelde voedingswaarde /100gr

Ingrediënten

Allergenen