onze recepten

Ontdek onze gemakkelijke en creatieve ideeën, en geniet van alle smaken uit het IMPERIAL gamma.

Zalm Gemarineerd in roze peper

Een heerlijk voorgerecht

‹ Terug naar het overzicht

Extra info over het recept

  • Type gerecht : Een heerlijk voorgerecht
  • Aantal personen : 2
  • Download recept

Ingrediënten

  • 213g rode wilde zalm van IMPERIAL
  • 1 handvol verse groene boontjes
  • 1 citroen
  • 1 t. l. geraspte citroenschil
  • 1 t. l. roze peper

Bereiding

  1. Stoom de groene boontjes en snij ze in stukjes.
  2. Laat de zalm uitlekken, ontvel en ontgraat en leg de stukjes in een schotel.
  3. Voeg de boontjes, de geraspte citroenschil, het citroensap en de roze peper toe.
  4. Meng voorzichtig en laat 1 uur rusten.
  5. Laat de bereiding uitlekken en schik het op de bordjes in een vorm.
  6. Giet een beetje marinadesap ernaast en garneer met enkele langwerpige stukjes citroenschil.

“Laat de roze peper enkele uren marineren in olijfolie en citroensap en gebruik deze als marinade.”

Ontdek de zalm van IMPERIAL

De wilde vis vol energie

  • Zalm Extra Fancy Pink

    Zalm Extra Fancy Pink

    Ongelofelijk wat je met het prachtige roze vlees van deze zalm kunt bereiden: de ietwat gecompliceerdere maaltijd of net een heel simpel gerecht. Maar altijd even fancy!

    Meer over dit product
  • Zalm Extra Fancy Pink zonder vel en graat

    Zalm Extra Fancy Pink zonder vel en graat

    Geen vel en graten, wel heerlijk en zacht vlees. Kortom, de ideale bondgenoot voor al je heerlijke bereidingen.

    Meer over dit product
  • Zalm Extra Red Sockeye

    Zalm Extra Red Sockeye

    Rode zalm is iets vettiger, iets steviger, en tegelijkertijd iets intenser dan zijn roze variant.

    Meer over dit product
  • Zalm Extra Fancy Pink Dieet

    Zalm Extra Fancy Pink Dieet

    Al dat lekkers uit de zee is om van te smullen. Jammer van de hoeveelheid zout soms. Daarom hebben wij gedacht aan iedereen die een zoutarm dieet volgt.

    Meer over dit product

Beschikbaar in verpakking van :

Gemiddelde voedingswaarde /100gr

Ingrediënten

Allergenen