onze recepten

Ontdek onze gemakkelijke en creatieve ideeën, en geniet van alle smaken uit het IMPERIAL gamma.

Zoetzoute gekonfijte paprika’s met ansjovis

Een heerlijk voorgerecht

‹ Terug naar het overzicht

Extra info over het recept

  • Bereiding : 10 min.
  • Bereidingstijd : 5 min.
  • Type gerecht : Een heerlijk voorgerecht
  • Aantal personen : 2
  • Download recept

Ingrediënten

  • 3 rode paprika’s
  • 3 gele paprika’s
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 doosje ansjovisfilets met olijfolie IMPERIAL (de olijfolie van de ansjovis bijhouden om de schotel op smaak te brengen)
  • Enkele takjes rozemarijn voor de versiering
  • Peper

Bereiding

  1. Rooster de paprika’s naargelang hun grootte in een oven op 200°C tot het vel overal zwart is en in blazen trekt.
  2. Haal ze uit de oven en doe ze in een pot die u hermetisch afsluit zodat de damp het vel losmaakt en de paprika’s gemakkelijk te pellen zijn.
  3. Pel de paprika’s, haal de zaadjes eruit en snijd ze in reepjes van 4 – 5 cm breed.
  4. Schik ze in een schotel en maak dat de kleuren elkaar afwisselen.
  5. Pel de knoflook en hak hem fijn. Verdeel hem over de paprika’s.
  6. Open de blikjes ansjovis en houd de olie bij. Maak de ansjovissen los, verdeel ze over de paprika’s en overgiet de schotel met de olijfolie.

“Versier met enkele takjes rozemarijn.”

Ontdek de ansjovis van IMPERIAL

De kleine smaakmaker die het verschil maakt

  • Ansjovis Gerolde reepjes met Kappertjes

    Ansjovis Gerolde reepjes met Kappertjes

    Je zou gek zijn om deze zorgvuldig uitgekozen reepjes enkel als decoratie te gebruiken. Lekker en overheerlijk. Ook om zo op te eten.

    Meer over dit product
  • Ansjovis Reepjes in olijfolie

    Ansjovis Reepjes in olijfolie

    De enige echte engraulis encrasicolus (dat is zijn volledige naam, die hoef je niet te onthouden, tenzij je houdt van wist-je-datjes/tenzij je een fervent quizzer bent!), olijfolie en niet meer dan dat!

    Meer over dit product
  • Ansjovispasta

    Ansjovispasta

    Superhandig om al je bereidingen mooi af te werken met deze verslavende, gezouten smaak in tubevorm.

    Meer over dit product
  • Verse ansjovis uit de Egeïsche Zee - in pikante olijfolie

    Verse ansjovis uit de Egeïsche Zee - in pikante olijfolie

    Deze ansjovis heeft helemaal niets meer te maken met de gezouten ansjovis. Ze is vers, op z’n geheel klaargemaakt zoals sardines, zacht en zonder schubben, gebakken in de oven en daarna verpakt in een mooi doosje waar een pikante olijfolie op hem wacht

    Meer over dit product

Beschikbaar in verpakking van :

Gemiddelde voedingswaarde /100gr

Ingrediënten

Allergenen